VÅR MÅLSETNING ER Å VÆRE VÅRE KUNDERS FORETRUKNE SAMARBEIDSPARTNER INNENFOR VÅRT FAGFELT.

OM OSS

Vi har høyt fokus på sikkerhet HMS, trygghet og trivsel. Dette gjenspeiles blant annet i at vi har en toppmoderne og velutstyrt maskin og utstyrspark, samt at alle våre montører innehar relevante lovpålagte kurs og godkjenninger for å arbeide på og langs vei.

Alle våre anlegg bemannes med egne faste ansatte. Resultatet av dette vises i svært høy kvalitet på det arbeidet vi leverer der kunden er i fokus. Vi etterstreber å møte våre ansatte med noen av de beste vilkårene i markedet.

VÅR HISTORIE

Organisasjonens historie strekker seg tilbake til 2010, da Isachsen Gruppen AS valgte å etablere en elektroentreprenør. Etter en solid vekst gjennom flere år og fusjoneringer i konsernet ble Isachsen Elektro AS i januar 2014 til Isachsen Industri AS, avdeling elektro. Etter 15 måneder drift som avdeling i Isachsen Industri AS ble avdelingen med alle ansatte,

prosjekter og ordrereserve solgt til det nyetablerte selskapet Anleggselektro AS 1. april 2015. Resultatet av dette er en erfaren organisasjon spisset mot anlegg med en unik nisjekompetanse.